Değerli velilerimiz önce kendimizi sonrasında da çocuklarımızı internet bağımlılığından koruyalım.

Eyl

İskele Mahallesi Muhtarı Sayın Ebru YAMAÇ, Şahindere Mahallesi Muhtarı Sayın Dilek BAL ve Altınoluk Mahallesi Muhtarı Sayın Aydın TÜRKER okulların açılışından dolayı hayırlı olsuna gelmişler. Kendilerine bu nazik davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Eyl

15 Temmuz anma etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

Kas

Değerli Ayla öğretmenim ruhun şad olsun. Mekanın cennet olsun. Öğrencilerin ve arkadaşların seni hiç unutmayacak. Başta Ayla öğretmenimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Kermesimize katkı sunan tüm veli ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Haz

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı sona erdi.Dereceye giren öğrencilerimiz madalyalarını aldılar.Yıl boyunca her konuda bizlere destek olan okul aile birliği üyelerimize teşekkür belgelerini sunduk. Kendilerine tekrar  teşekkür ediyor, tüm öğrenci ve velilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik. Kendilerine başarılar diliyoruz.

"Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın" Projesi kapsamında öğrencilerimiz sinemada.