Mrt

Bengi Projesi  Sosyal ve Kültürel Faaliyetler kapsamında yaşlılarımızı unutmadık. Yaşlılar Haftasında Özel Güre Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezine öğrenci, öğretmen ve velilerimizle ziyarette bulunduk. Öğrencilerimiz burada bulunan yaşlılarımızın Yaşlılar Haftasını kutladılar, ellerini öptüler. Onların çalışmalarına katıldılar.Kurum İşletmecisi Sayın Nejdet AYDOĞDU ve kurum personeli burada verilen hizmetlerle ilgili bilgiler verdiler. Bizlere ikramlarda bulundular. Başta kurum sahibi sayın Nejdet AYDOĞDU olmak üzere tüm kurum çalışanlarına teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz. Ayrıca burada kalan tüm yaşlılarımızın Yaşlılar Haftasını kutluyor onlara sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.

Mrt

Orman Haftası Etkinlikleri kapsamında okulumuz anasınıfı sabahçı grubu öğrencileri çok güzel bir program sundular. Ayrıca Altınoluk Orman İşletme Şefi Sayın Mustafa SİMSAR beyefendi 1.sınıf öğrencilerimize  kalem kutusu, kitap ve balonlar hediye etti.1.sınıf öğrencilerimiz öğretmen ve velileriyle beraber okulumuzun Atatürk büstünün önünü çiçeklerle donattılar.Veli, öğretmen, öğrenci ve sayın şefimize çok teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Mrt

Dünya Kadınlar Gününü kutladık.Başta okulumuz personeli kadınlarımız olmak üzere tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Mrt

Okulumuz ana sınıfı öğrencisi Zehra İSTANBULLU, Milli Savunma Bakanlığı Harita Genel Komutanlığının düzenlemiş olduğu 6 yaş altı uluslararası “Haritaları Seviyoruz” Çocuk Resim Yarışmasında ilçe ve il birinciliklerinden sonra Türkiye 2.si olmuştur. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Bengi Projesi Kapsamında "Kendi Sebzeni Kendir Yetiştir" Etkinliğimiz ile sabahçı anasınıfı öğrencilerimiz  tohumlarımızı toprakla buluşturdu.

Mrt

Bengi Projesi Kapsamında Yılın En Temiz Sınıfını seçmak adına her hafta haftanın en temiz sınıfını seçiyoruz. Birinci haftanın en temiz sınıfı 2/A, ikinci haftanın en temiz sınıfı 1/B, üçüncü haftanın en temiz sınıfı 3/A ve 4. haftanın en temiz sınıfı 3/B sınıfı oldu. Yılın en temiz sınıfı mayıs sonunda belli olacak. Yılın en temiz sınıfı ödüllendirilecek.

Mrt

Okulumuzda deprem riskine karşı zemin etütü yapıldı.4 sınıfın kolonlarından parçalar alındı. Sağlam çıkar inşallah.

Mrt

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa Ekibi görevlilerince okulumuza 15 adet voleybol ve basketbol topu hediye edilmiştir.Kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI COŞKU VE SEVİNÇLE KUTLADIK.

10 KASIM 2014 ATAMIZI SAYGI VE SEVGİYLE ANDIK.