"Enerji Verimliliği Haftası" Pano etkinliğimiz

Okulumuzda "Tutum , Yatırım ve Türk Malları Haftası" etkinlikleri gerçekleştirildi. Değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çalışmaları için teşekkür ediyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında yapılan bu güzel pano etkinliğinin hazırlanmasında emeği geçen Reyhan ORSAY'a, Hakkı KAHRAMAN'a ve emeği geçen tüm velilerimize teşekkür ediyoruz. Öğretmenler Günü Kutlu olsun.

Kas

Okulumuz "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası" programımızın hazırlanmasında emeği bulununan öğretmenlerimiz Reyhan ORSAY'a, Hakkı KAHRAMAN'a ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. ATAMIZI SAYGIYLA VE ÖZLEMLE ANIYORUZ.

Kas

Okulumuzda Kızılay Haftası kapsamında yapılan etkinlikler sunuldu. Katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Öğrencilerimizsınıfta kurabiye yapımı ve atık malzemelerle kumbara yapımı etkinlikleri düzenlediler.

Haz

1/A ve 1/B Sınıfları öğrenci, öğretmen ve velilerimiz okuma bayramı etkinliği düzenlediler.

Haz

3/A Sınıfı öğrencilerimiz, Türkiye Çevre Haftası Etkinlikleri Kapsamında Altınoluk Atık Su Arıtma Tesisine Ziyarette Bulundular.

Nis

Miniklerimiz atık malzemelerden geometrik robot yaptılar.Tebrikler öğretmenim. Tebrikler çocuklar...

Nis

3/A Sınıfı öğrencilerimiz yerel yönetim birimlerimizden Edremit Belediyesi  Altınoluk  Şubesini ziyaret ederek şube başkanı Mustafa Beyden burada yapılan iş ve işlemlerle ile ilgili bilgiler aldılar. Mustafa Bey öğrencilerimize birer kitap hediye etti. Mustafa bey ve personeline çok teşekkür ediyoruz.

Nis

3/A Sınıfı öğrencilerimiz yerel yönetim birimlerimizden Altınoluk Mahalle muhtarlığını ziyaret ederek muhtarlık ile ilgili bilgiler aldılar.