Mrt

18 Mart Çankkale Deniz Zaferinin 108.yıl dönümünü şehitlerimize saygı ve sevgiyle andık. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Mrt

Milli Marşımızın Kabulünün 102.Yılı ve Milli şairimiz M.Akif ERSOY'u Anma Günü Etkinlikleri kapsamında Milli Marşımızı Güzel Okuma Yarışmasında ilçemizde okulumuzu temsil eden Lavin Lizge ÖZEN ve Nisa Mira ATAK isimli öğrencilerimizle yarışmaya katılan öğrencilerimize belgelerini takdim ettik.

MART AYI DEĞERİMİZ VEFA

Mrt

EVLERİMİZDE KULLANMADIĞIMIZ OYUNCAKLARIMIZI ARKADAŞLARIMIZA PAYLAŞTIK.

Mrt

3/A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ JANDARMA TRAFİK EKİPLERİNCE BİLGİLENDİRİLDİ.

Şbt

3/A sınıfı öğrencilerimiz, deprem bölgesindeki kardeşleri için düzenledikleri yardım kampanyasında toplanan 3000 TL yi iş bankasına yatırarak gönderdiler.Başta Savaş öğretmenimiz olmak üzere öğrencilerimizi ve kampanyaya katkıda bulunan bütün öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Öğrencilerimiz karnelerle beraber dağıtılan hikaye kitaplarıyla okuma etkinliklerine tatilde de devam ediyor.

Ock

Değerli velilerimiz 2022 yılı mali bütçemizi kapattık. Merak eden velileimiz gelir ve giderlerimizi inceleyebilirler.

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası Etkinliklerimiz

Okulumuzda yapılan etkinliklerden kesitler.

Okul dönüşümleri kapsamında anaokulu bölümümüz açıldı.Hayırlı uğurlu olsun.