Ekm

Okulumuz 2018-2019 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu toplantısı, 11 Ekim 2018 Perşembe günü saat 13.10’da zemin kattaki toplantı salonunda aşağıdaki gündem gereği yapılacak olup toplantıya tüm öğretmen ve velilerimizin katılmasını önemle rica ederim.

Okulumuz Okul Aile Birliğince düzenlenen " Yeni Yıla Merhaba" kaynaşma dayanışma çayımız 24 Aralık 2017 Pazar günü saat 13.00 da Altınoluk Türkan Saylan Kültür Merkezinde. Yeme, içme , palyaço, çekilişler ve özel müziklerle bol bol eğlence sizleri bekliyor. Biletler kişi başı 20 TL artı çocuk 25 TL. Tüm velilerimizle vatandaşlarımız davetlidir.Biletler sınıf veli temsilcileri ile okul aile birliğinden temin edilebilir. İyi eğlenceler diliyoruz.

Ekm

Okulumuz 2017-2018 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu toplantısı, 20 Ekim 2017 Cuma günü saat 15.00’da okulumuzda yapılacak olup toplantıya tüm öğretmen ve velilerimizin katılmasını önemle rica ederim.