Altınoluk Zahit Eroğlu İlkokulu

İSKELE MAH. ATATÜRK 5. SOK. ZAHİT EROĞLU İLKOKULU BLOK NO 2 EDREMİT / BALIKESİR
Vizyon
Çağın gereksinimlerine uygun teknoloji ile desteklenmiş, güvenilir, sağlıklı işlevsel çocuk ve öğretmen odaklı kaliteli eğitim öğretim hizmeti sunmak, öğretmen, öğrenci ve veli birlikteliğini sağlayarak eğitim alanında yeni ufuklar açarak, gelecek Türkiye’sinde söz sahibi olan nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine, anayasada ifade edilen Atatürk milliyetçiliğine bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, hayata hazır, çevresine ışık tutan, hayatı aydınlatan, yeniliklere açık, Türkiye Cumhuriyetini daha da yükseltecek nesiller yetiştirmektir.
5 dk. da bir ilçe merkezine minibüs ve belediye otobüsleri var.
Mahalle
İlçeye(Edremit) 30 km, ile(Balıkesir) 110 km uzaklıktadır